Искате ли да изкарате една незабравима лятна почивка на красивото ни Черноморие? Да отдъхнете от сивотата на скучния делничен ден? Семейна къща „Соня” и град Китен Ви предлагат тази уникална възможност при това на много добри цени ! Търсите почивка в Китен? Тук е идеалното място за Вас!

  Къщата разполага с двойки, тройки и апартаменти, състоящи се от две стаи, подходящи за 4 човека, като всички стаи и апартаменти са със собствен санитарен възел, тераса, телевизор, хладилник, Wi-Fi, а някои от стаите и с климатик.

  Семейната къща се намира на ул. „Пирин” 6, съвсем близо до центъра на красивия Китен, но едновременно на тихо и спокойно място. Двата плажа се намират на приблизително 300 м. Предлагаме Ви почивка в семейна къща „Соня” в гр. Китен, където има уютен зелен двор и кът с барбекю. За децата има специално място, където да играят и да запълват свободното си време, докато Вие отпочивате. Непосредствено до семейна къща „Соня” има платен паркинг, аптека и лунапарк.

  Колкото до цените, те се определят в зависимост от вида на стаята, условията в нея и периода на посещението и варират от 12 до 20 лв. Работим за Вас от 1 юни до 30 септември и Ви очакваме с нетърпение!